Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Евгени Минчев със съсипваща критика

Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката " ТелеГАФ “ на в. " Телеграф “.

Пенкова и Силвия- един рефреш в черно

Приятно ми е да мечтателствам стилни дами, въпреки и от разнообразни генерации. Бизнесдамата Васка Пенкова, притежател на десетки оценки за своето развиване, заслужава приз и за своя дрешник. Тя ловко разнообразява превъзходството на черното, като тук там по нея проблясват ненатрапчиви аксесоари или бродерия. Водещата на предаването Рефреш по Евроком Силвия Чалъкова импонира на Пенкова в черно. Това издава една наклонност при заетите дами, пренебрегнали лековатия сексапил на пъстрото и обединили се под флага на класиката.

Дикова и Чакардъкова на стилното хоро

Дикова и Чакардъкова са се хванали на стилното хоро, само че ритмиката май нещо им убягва. Тук дочувам подправени ноти идващи от тайорчето на националната певица, пробвала да " контактува “ с духа на Шанел, само че в случай че питате мен- безрезултатно. Имам възприятието, че Йорданка е облякла предзимно небе- толкоз неясно, измито и безлично ми се чини облеченото. Дори да наподобява на небе, тук можеха да участват няколко естетически гръмотевици, коя като шал, коя като брошка или различен изтъкнат аксесоар.  Къде шапчица на  Чакардъкова пита немското гадже и считам, че въпросът му е в действителност от интернационално значение. Къде шапчица, ние не знаем, само че дано се трансферира на Петя, прекалила със златното и зеленикавото. Блузката и упорито наподобява на спално долни дрехи, а прическата напряко ме разсмива. Няма ли малкия екран някаква естетическа цедилка или грандами като тези не могат да минат през нея...

Веска и Къци- облечени в подправки

Замириса ми на готвено. Дори от цветовете по облеклата на тези двама симпатяги. Къци свети в оранжево небето, оранжеви китари,оранжево звънят, до момента в който Веси Цюргбрюк /как се написа това име, Боже/, като че ли е пазарувала от бутика на Пикасо в случай че подобен има. Шапката е същинска находка, би трябвало да я разгласят на търг и в случай че не мине като шапка, да я пуснат за нощно гърне. Някой си е упражнявал молива по блузката, две очи разплакани, тук са изобразени като сърца а прическата си е чисто разписване на химикал или химически молив. Веске, Веске, съседи сме и можеше да се спреш с мен за някой фешън съвет. Ръкавите издават, че госпожата или е залитнала на някоя прясно боядисана стена или е разляла много соя сос с горчица по себе си. Къци си е като Вапцаров и очите му приказват в лицето на публиката, че " Понякога ще пристигам във съня ти... “

Младоци вършат естетически пакости

Млади хора се обличат като учители по трудово образование или общински съветници. Защо е това? Нямат средства или нямат усет, или и двете? Актьорът Георги Богданов въпреки да има избрана привлекателна осанка, се е обзавел с ловджийско сетре, към което липсва билет за сезонен отстрел. Младежът стреля право в десятката на десетобалната ми система, в която усетът му правя оценка на междинен три. Три аргументи имам за това и едната от тях е дънките, толкоз остарял модел, че към тях би вървял маслено зелен Москвич. Някаква бяла ризка изпод се нуждае от въздух, само че както споделя гаджето ми- всички са въздух под налягане. За облеклата ли приказва, за хората ли, не схванах. Тази миловидна кореспондентка на име Виктория Георгиева като че ли е на годеж с господина, тъй като импонирането в скучния избор е просто феноменално. Да пАдладееш, както може би би се изразила Кобилкина. Сиво сако и кремав панталон, даже Панделиева се носеше по-добре на митингите на Съюз на демократичните сили.

Кеба се носи в цветове на екскаватор

Става ми тъжно, като видя огромни звезди да носят жилетки. Жилетката състарява, провокира състрадание, демонстрира планинарски признаци на човек, който си носи във вестник увито сирене и самун. Кеба е звезда най-малко от балканска големина и фактът, че е на екран с тази дреха, приказва че или няма стилист или... има, само че не верния. Какво да се каже повече за съчетанието на тютюневата жилетка с черно поло и черен панталон. Дори багерите не заслужават да бъдат боядисани в тези цветове. Кеба може да бъде фешън отегчителен по разнообразни способи, само че този път е избрал един от нетърпимите, най-малко за мен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР